Japonská strúhanka, ktorá je ideálna na obaľovanie a vyprážanie jedál. Panko strúhanka je vyrobená z pšeničnej múky a má vzdušnú, ľahkú textúru, ktorá po vyprážaní poskytuje chrumkavú a krehkú vrstvu. Je ideálna na prípravu tempury, vyprážaných morských plodov, zeleniny alebo kuracieho mäsa. Inaka panko strúhanka pridáva pokrmom autentickú japonskú chrumkavosť a ľahkosť, vďaka čomu sú jedlá jemné, ale s dokonalou chrumkavou textúrou. Tento produkt je skvelý pre každého, kto hľadá kvalitnú strúhanku na vyprážanie alebo obalovanie v japonskom štýle.
Návod na prípravu
Ingrediencie (napríklad zeleninu, krevety alebo kuracie mäso) najprv obalíš v múke, potom ich namočíš do cesta (napríklad z vajíčka alebo tempura cesta) a nakoniec obalíš v panko strúhanke. Potom vyprážaš v horúcom oleji, kým nebudú chrumkavé a zlatisté.
Zloženie a skladovanie
Pšeničná múka (96,5%), droždie, soľ, antioxidant: E300 - kyselina askorbová, regulátor kyslosti: E516 - síran vápenatý.
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia.