Zákazníci si tiež zakúpili
Kikkoman Shoyu Sójová Omáčka je prírodne fermentovaná sójová omáčka, ktorá ponúka bohatú chuť a jemnú rovnováhu slaných a umami tónov. Vyrába sa tradičnou metódou "honjozo", ktorá využíva prirodzenú fermentáciu mikroorganizmami, čím sa dosahuje hlboká a komplexná chuť bez použitia umelých prísad, farbív alebo konzervačných látok. Táto omáčka má jemnú textúru, priehľadnú červeno-hnedú farbu a všestranné použitie – od marinád cez omáčky až po dochucovanie rôznych jedál vrátane ázijských a medzinárodných pokrmov.
Zloženie a skladovanie
Sója, pšenica, voda, soľ.
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia.
Výrobca:
Kategórie:
Hmotnosť:
200 g
Krajina pôvodu:
Japonsko
Produkt je typickú pre kuchyňu:
Japonská kuchyňa
Typ:
Nepikantné
Veľkosť balenia:
150ml
Energia:
77 kcal
Sacharidy:
3.2 g
Cukry:
0.6 g
Bielkoviny:
10 g
Soľ:
16.9 g